Mitt hjärta klappar för naturliga ögonblicksbilder, och min passion är att fånga era känslor och kärlek till varandra på bild. Tillsammans skapar vi de bilder och minnen som ni alltid drömt om.
— Fotograf Madeleine
Pålitlig, engagerad och ett stort hjärta för fotografering. Vi är mer än nöjda med att Madeleine fotograferade vårt bröllop. Skulle gladeligen anlita henne igen! Toppbetyg på allt!
— Madeleine & Thomas
Tusen tack för helt fantastiskt fina foton. Vi tycker att du har fångat vår stora dag jättefint. Alla viktiga detaljer, otroligt bra jobbat. Vi är så glada att vi valde just dej som vår bröllopsfotograf!
— Monica & Andreas
bröllopsfotograf-borås-fotograf-madeleine.jpg

Är Leolin Photography den bröllopsfotograf ni söker?

Om ni tycker att det verkar intressant med mej som er bröllopsfotograf träffar jag er gärna över en smaskig fika i min nya studio i Borås, där kan jag presentera mig för er, och ni får ta del av min bröllopsportfolio. Jag berättar lite om hur jag arbetar, och så vill jag givetvis höra "allt" om er, och så ser vi om jag kan erbjuda er det ni söker för att er stora dag ska bli så som ni alltid har drömt om. Konsultationen är givetvis kostnadsfri och de råder inget bokningstvång.

Mejla mig på info@leolin.se