Vi är supernöjda med våra bilder!! Madeleine är en superduktig fotograf, lugn och sansad. Bilderna som togs i Annelundsparken blev varierande och naturligt vackra. Hon hade mycket bra hand om barnen. Tack Madeleine♡
— Gittel med familj

"En bild säger mer än tusen ord", lyder ordspråket. Ja, visst är det så, och de finaste motivet man kan föreviga är på dom som betyder allra mest. En familjefotografering utomhus med mej i Borås bjuder på lek, bus och mycket skratt. Att fånga de vackra och naturliga ögonblicken som de bjuds på då är fantastiska. Förutom att jag vill leverera fantastiska bilder till er, vill jag som familjefotograf även göra så att fotograferingen i sig ska vara en positiv upplevelse, som hela familjen kommer minnas!

Jag lovar att det kommer bli roligt! /Madeleine Leolin Photography

Vi är så enormt nöjda med fotograferingen av våra barn Rasmus och Emil, de blev fotograferade i Ramnaparken. Madeleine tog sig verkligen tid för att hitta de bästa stunderna och tillfällena för bästa fotografierna och det blev ett resultat av bästa klass. Vi är jättenöjda och barnen tyckte med att det var roliga timmar med Madeleine, då hon verkligen på ett proffesionellt sätt fick barnen att få fram den rätta känslan med naturliga och vackra foton på ett äkta sätt! Tack Leolin Photography än en gång!
— Pernilla med familj
Varför inte låta det vackraste ni har få förgylla era väggar, och få bli fina minnen att titta på och bära med er genom livet.
— Leolin Photography