Investera i en nyföddfotografering. Investera i minnen för livet.

Putande läppar, små fingrar och tår, tyngdlösa ögonfransar och underbart hår. De första dagarna av din nyfödda lilla skatt, är några av de mest värdefulla. Få upptäcka en gränslös kärlek, starkare än all kärlek du någonsin upplevt. Viljan att låta tiden stå stilla, så att du kan få bo i ögonblicket denna överväldigande kärlek, lyckan och känslorna ger, för evigt. Jag förstår dej!

Genom att välja att boka en nyföddfotografering hos Leolin Photography i Borås, kan du fånga dessa små detaljer, gulliga nyfödda poser och speciella familjestunder för dig att titta tillbaka på med kärlek i många år framöver.

nyföddfotograf-borås-fotograf-madeleine.jpg

En nyföddfotografering bör hållas så snart som möjligt efter födseln, den bästa tiden att fotografera är de första 5-12 dagarna. Då sover de flesta bebisarna i längre perioder, och chanserna till att få de vackra och ljuvliga poserna som jag eftersträvar är stora. 

För att försäkra er om en plats i kalendern är de bäst att preliminärboka er nyföddfotografering under graviditeten, ju tidigare ju större chans till att det finns tider kvar.

Det brukar ta upp till fyra timmar att göra en nyföddfotografering, allt sker på bebisens villkor. Det finns gott om tid för blöjbyten och amning, absolut ingen stress. Ni ska känna att ni är trygga hos mig i min fotostudio i Borås och säkerhet är min största prioritering och mitt mål är att skapa naturliga och tidlösa bilder, som ni kan bära med er i åratal. 

Nyföddfotograf i Borås

Nyföddfotograf i Borås

Detta ingår serviceavgiften:

*2-4 timmars nyföddfotografering med redigering och efterbehandling av ca 20-30 bilder som ni kan välja bland vid er beställning efter fotograferingen.
*Tillgång till min fotostudio och välja fritt bland mina photoprops under fotograferingen.

Pris: 1500kr

Bilder och produkter köps till separat efter nyföddfotograferingen. Mejla för aktuell prislista.

Serviceavgiften på 1500kr betalas i samband med bokningen för att säkra er plats och är inte återbetalningsbar.